Αναζωογόνηση δέρματος με λέιζερ

Οι γυναίκες είναι πρόθυμες να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο για να παραμείνουν νέες όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν κρίνουμε από την εμφάνισή τους, μερικές από τις νεαρές κυρίες έκαναν ακριβώς αυτό. Αυτή είναι η επιλογή τους, η γενετική ή/και η συνειδητή τους στάση απέναντι στην περιποίηση. Ας τους χαρούμε και ας σκεφτούμε τον εαυτό μας. Για να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης, πρέπει να γνωρίζετε τους εχθρούς σας από την όραση. Ξέρετε λοιπόν πότε είναι η ώρα να ανανεώσετε το πρόσωπό σας.

σημάδια γήρανσης

Το πρώτο και μερικές φορές το μόνο που αποδίδουμε στα σημάδια της γήρανσης είναι οι ρυτίδες. Αλλά αυτά τα κριτήρια είναι πολύ παγκόσμια. Μπορείτε να δείτε ότι το δέρμα λαχταρά μια επαναφορά πολύ νωρίτερα από ό, τι εμφανίζονται οι ρυτίδες, τα πόδια της χήνας και άλλα "μαγικά". Όσο πιο γρήγορα ενεργήσετε, τόσο πιο πιθανό είναι να γυρίσετε τον χρόνο πίσω.

Αξίζει να δώσετε προσοχή στις διαδικασίες αντιγήρανσης εάν:

  • το δέρμα έχει χάσει την ελαστικότητά του, είναι λιγότερο ελαστικό, το οβάλ του προσώπου είναι πρησμένο.
  • στις γωνίες των ματιών, κοντά στο στόμα, εμφανίστηκαν ρηχές μιμικές ρυτίδες.
  • το δέρμα δεν φαίνεται φρέσκο, γκρι, εμφανίστηκε θαμπάδα.
  • Είναι ορατές εστίες επίκτητης μελάγχρωσης που δεν σχετίζονται με τις ακτίνες UV.
  • υπάρχει υποψία υπερκεράτωσης του δέρματος, η οποία χαρακτηρίζεται από πάχυνση.

Ως τελικό σημάδι, η υπερκεράτωση του προσώπου είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Η παθολογία σχετίζεται με ταχεία κυτταρική διαίρεση και παραβίαση της απολέπισης τους. Ως αποτέλεσμα, η ενημέρωση δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Εκτός από την πάχυνση, το κάλυμμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, υπάρχουν προβλήματα με την ελαστικότητα. Πώς να ενεργήσετε για να ομαλοποιήσετε την ανανέωση των κυττάρων χωρίς να ενοχλείτε το δέρμα - εφαρμόστε ασκορβικό οξύ, χρησιμοποιήστε βιταμίνη Α ή τρετινοΐνη; Είναι καλύτερα να επιλέξετε νεωτερικότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό απαιτεί αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ από έναν αισθητικό.

Αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Γιατί χρησιμοποιείται το laser peeling στη θεραπεία της υπερκεράτωσης; Όταν προκύπτει ένα τέτοιο πρόβλημα, το άτομο χρειάζεται μόνο μια ήπια, ήπια δράση. Οι πολύ επιθετικές θεραπείες με οξύ θα κάνουν μόνο κακό. Ποιο laser peeling είναι κατάλληλο; Εάν υπάρχουν προβλήματα με την απολέπιση των νεκρών κυττάρων, είναι απαραίτητο να κάνετε πίλινγκ άνθρακα. Για την εφαρμογή του χρησιμοποιείται ενισχυτής άνθρακα.

Γυναίκα που έχει αναζωογόνηση δέρματος με λέιζερ

Ένα υψηλό επίπεδο διείσδυσης των ακτίνων ξεκινά την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποδεικνύεται ότι η συσκευή καταπολεμά τόσο την πιτυρίδα, τη φυματίωση (στρωματοποίηση νεκρών κυττάρων) όσο και τις ρυτίδες. Το πίλινγκ άνθρακα αφαιρεί την ακμή, τη ροδόχρου ακμή. Η κλασματική ανανέωση του δέρματος του προσώπου πραγματοποιείται με χρήση λέιζερ CO2, το οποίο είναι κατώτερο από το νεοδύμιο.

Πλεονεκτήματα του λέιζερ νεοδυμίου:

  • χρησιμοποιείται για την επίλυση ποικίλων προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης τατουάζ, και δεν προκαλεί σοβαρή βλάβη.
  • Η αναζωογόνηση με λέιζερ νεοδυμίου μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι.
  • Πλέγματα, εγκαύματα ή μώλωπες δεν εμφανίζονται στο δέρμα, μέγιστο - ερυθρότητα.
  • Είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και ένας αρχάριος αισθητικός θα αντιμετωπίσει τη συσκευή.

Το λέιζερ νεοδυμίου θα σας καταπλήξει με το γεγονός ότι δίνει ελαστικότητα στο δέρμα ενεργοποιώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιστρέφει μια ελκυστική απόχρωση στο πρόσωπο, λειαίνει τις ρυτίδες και επίσης αντιμετωπίζει διάφορους τύπους υπερμελάγχρωσης, ξεκινώντας από σημάδια, κηλίδες ηλικίας και τελειώνοντας με τατουάζ. Απολέπιση άνθρακα - και χωρίς στρώσεις νεκρών κυττάρων ή ροδόχρου ακμής. Απλά όμορφο, καθαρό, ανανεωμένο δέρμα. Είσαι όμορφη με ένα λέιζερ νεοδυμίου!