Οδηγίες χρήσης Rechiol

Το μυστικό της ανανέωσης της νεολαίας, μαζί με Rechiol

Rechiol οδηγίες για την εφαρμογή της κρέμας

Ενδείξεις για τη χρήση

Η κρέμα είναι κατάλληλη για τις γυναίκες μετά από 25 χρόνια, που επιδιώκουν να ξεπεράσουν την ηλικία που σχετίζονται με μεταβολές στο δέρμα. Αν θέλετε να βοηθήσετε το δέρμα σας να διατηρήσει τη νεολαία και την υγεία, αν δεν έχετε χρόνο και επιπλέον χρήματα για να επισκεφθείτε τις κλινικές ομορφιάς αν Είσαι εναντίον του ενέσεις Botox και τη χειρουργική επέμβαση, τότε Rechiol Η επιλογή σας!

Προσπαθήστε θρεπτικών ιχνοστοιχείων εμπλουτισμένη κρέμα αντι-γήρανσης και να αισθανθείτε τη δύναμη της θαυματουργής αναζωογόνηση. Η χρήση της κρέμας θα Σας κάνει να ξεχάσουμε την ύπαρξη άλλων ταμείων.

Απλά βήματα

Μέθοδος εφαρμογής της κρέμας Rechiol διαθέσιμο σε όλους! Για να κερδίσει τη νεολαία και την ομορφιά του δέρματος καθημερινά είναι επαρκής για να εκτελέσει μια σειρά από απλά βήματα:

  1. Αφαιρέστε το make-up.
  2. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με κάθε πρόσφορο τρόπο για Εσάς.
  3. Αφήστε το δέρμα να στεγνώσει ή να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα.
  4. Μπουκάλι αντι-γήρανσης κρέμα ανακινείται έντονα.
  5. Εφαρμόστε ένα ομοιόμορφο στρώμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
  6. Αφήστε την κρέμα να μουλιάσουν δεν απαιτεί ξέβγαλμα.

Χρησιμοποιήστε την κρέμα για τουλάχιστον ένα μήνα για να αισθάνονται πλήρως τα αποτελέσματα αντι-γήρανσης.

Η συσκευασία των καλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στην Κύπρο, είναι κάτι το αφηρημένο. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση.

Παρενέργειες

Rechiol περιέχει αντενδείξεις ως τέτοια. Είναι, ωστόσο, να σέβονται τα όρια ηλικίας και να μην χρησιμοποιείτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει σε ηλικία 25 ετών. Νέοι δέρμα τέλεια τα καταφέρνει με τη λειτουργία του και δεν απαιτεί επιπλέον δύναμη. Αντίθετα, η περίσσεια θρεπτικών ουσιών από το εξωτερικό, είναι σε θέση να αναστέλλουν την σύνθεση σε κύτταρα με φυσικό τρόπο.

Παρενέργειες που αντιμετωπίζουν οι χρήστες της κρέμας μπορεί να αποδοθεί σε μια Αλλεργία. Αν δεν φέρουν τουλάχιστον ένα από τα συστατικά της κρέμας και, στη συνέχεια, είναι μια σαφής αντένδειξη. Δεν είναι απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Ως ένα τεστ την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε, απλώστε την κρέμα στο εσωτερικό του αγκώνα και να παρακολουθήσετε για ώρες. Αν ο ερεθισμός, ερυθρότητα ή κνησμό προέκυψε η κρέμα για Εσάς. Έναρξη για να χρησιμοποιήσετε, και μετά από ένα μήνα δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!